Corrie Setz, niet alleen rector maar ook TESO-commissaris, gaat naar De Krim
Corrie Setz, niet alleen rector maar ook TESO-commissaris, gaat naar De Krim Foto: archief Texelse Courant

Rector Corrie Setz van OSG naar De Krim

Algemeen

Corrie Setz, nu nog rector van OSG de Hogeberg, treedt per 1 september in dienst van De Krim Texel. Ze wordt er operationeel directeur. Ze volgt in die hoedanigheid Yvette van Veen op; zij gaat emigreren met haar gezin naar Italië.

Yvette van Veen is vanaf januari 2020 werkzaam bij De Krim Texel, waarvan de laatste jaren als operationeel directeur. Naast de operationele aansturing van de diverse vestigingen van het bedrijf op Texel, is Yvette betrokken geweest bij de verdere ontwikkeling van de interne organisatie van De Krim Texel, alsmede bij de totstandkoming van verschillende maatschappelijke projecten. “Met De Krim Texel gaat het goed”, zegt Yvette. “Ik heb ongelofelijk veel mooie dingen mogen doen en meemaken. Ik kijk best trots naar de huidige inzet van veel Krim-medewerkers die vrijwilligerswerk verrichten bij onder andere Omring, Texels Welzijn, het Maartenhuis en de Zonnebloem. Met name het directe contact met onze gasten, collega’s en andere stakeholders zal ik zeker gaan missen. Nu lonkt straks het grote avontuur en gaan we kiezen voor ‘La dolce vita’.” 

Positieve ontwikkeling

Corrie Setz (foto) is sinds 2019 verantwoordelijk voor de gang van zaken in OSG de Hogeberg. Onder haar leiding heeft het voortgezet onderwijs op Texel een zeer positieve ontwikkeling doorgemaakt. Er staat een goed fundament voor de toekomst. “Ik zie uit naar de nieuwe uitdaging bij De Krim Texel”, zegt ze over de nieuwe betrekking die haar wacht. “Een echt Texels bedrijf met een mooie maatschappelijke insteek. De dynamiek, de ondernemingszin en de mogelijkheid om ook in deze functie een bijdrage te kunnen leveren aan de Texelse samenleving spreken mij zeer aan. Ook in mijn toekomstige rol zal ik betrokken blijven bij de Texel Academy om zo de ontwikkeling van beroepsonderwijs op het eiland verder vorm te geven.”